θελω μαγο για παρτυ, ψαχνω ταχυδακτυλουργο

Όποιος σκεφτεί θέλω μάγο για πάρτυ, ψάχνω ταχυδακτυλουργά, μπορεά να διαβάσει λάγα λάγια για εμένα έτσι ώστε να συστηθούμε.

Σταθερό : 213 0047948 

Κινητό :  6980483269   

ΜΑΓΟΣ ΟΝΑΡ – ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ

Ονομάζομαι Κατσαρός Γιώργος. 

Το καλλιτεχνικό μου Όνομα είναι ΟΝΑΡ, στην αρχαία ελληνική μας γλώσσα η λέξη αυτή σημαίνει Όνειρο.

ταχυδακτυλουργος (2)

Ασχολούμαι με αυτήν την υπέροχη τέχνη της ταχυδακτυλουργίας 25 χρόνια, από τα οποία τα 20 είναι επαγγελματικά και τα 5 ως ερασιτέχνης και θαυμαστής της.

Το πρώτο μου ερέθισμα που με έφερε σε επαφή με την τέχνη αυτή, το πήρα από ένα μικρό μαγαζάκι στο κέντρο της Αθήνας, πουλούσε μαγικά κόλπα και φάρσες στην στοά του ξενοδοχείου  Τιτάνια στην οδό πανεπιστήμιου, εκεί γνώρισα τον Κ. Ξενοφώντα και τον γιο του Μάγο Κέλμι,αυτοί ήταν οι άνθρωποι που μου έδωσαν το έναυσμα να μυηθώ στον μυστηριώδη και υπέροχο αυτόν κόσμο. Η τέχνη της τράπουλας ήταν κάτι που με μαγνήτισε και μου έλκυσε την προσοχή, με την οποία ασχολήθηκα για 10 συνεχή χρόνια με βασικό μου μέντορα τον Χάρη Παπουδάκη.

Το 2000 ξεκίνησα τα πρώτα μου παιδικά πάρτυ και τις παιδικές εκδηλώσεις, μετά σιγά σιγά ασχολήθηκα και με την ψυχαγωγία ενηλίκων δίνοντας παραστάσεις σε θέατρα, δήμους, μπαρ, κλαμπ, ξενοδοχεία κτλ. Έχω λάβει μέρος παρουσιάζοντας την τέχνη αυτή σε πάρα πολλές τηλεοπτικές εκπομπές για πολλά συνεχόμενα έτη έως και σήμερα.

Όπως η συνεργασία μου για 7 συνεχόμενα έτη στις βραδινές εκπομπές της Ανίτας Πάνια, ως ο ταχυδακτυλουργός που κάθε φορά παρουσίαζε ένα διαφορετικό μαγικό κόλπο, με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στις εκπομπές ζούγκλα και κίτρινος τύπος, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου, με την Φαίη Μαυραγάνη, την ευη Δρούζα στην εκπομπή μπορώ,και πολλές άλλες τηλεοπτικές συνεργασίες. Μια μεγάλη στιγμή στην πορεία μου ήταν όταν κλήθηκα ως μάγος, ταχυδακτυλουργός στους ολυμπιακούς αγώνες το 2004, για να ψυχαγωγήσω για 15 συνεχόμενες ημέρες τους καλεσμένους που παραβρίσκονταν στους χώρους του ολυμπιακού σταδίου.

ταχυδακτυλουργος

Σταθμός στην καριέρα μου ήταν η συμμετοχή μου στην θρυλική λιλιπούπολη ως ο μάγος της συγκεκριμένης παράστασης η οποία έλαβε χώρα στο θέατρο ηρώδου Αττικού ( Ηρώδειο )

θελω μαγο για παρτυ ψαχνω ταχυδακτυλουργο

Είχα επίσης την τιμή και την χαρά να καλεστώ και να παρευρεθώ στο Μέγαρο Μαξίμου, κάνοντας μαγικά στα παιδιά για την Χριστουγεννιάτικη γιορτή όπου στο ενδιάμεσο της παράστασης προσκάλεσα  ως < βοηθό > μου τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα σε ένα μαγικό τέχνασμα.

ταχυδακτυλουργός όναρ στο Μαξίμου

Με ονόμασαν ο Μάγος των πολιτικών γιατί και ο Νυν Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπόρεσε να αποφύγει να γίνει και αυτός < βοηθός > μου σε ένα μαγικό κόλπο σε μια μια συνάντηση μας κάπου στην Αθήνα.

θελω μαγο για παρτυ ψαχνω ταχυδακτυλουργο

Αυτή ήταν μια μικρή περίληψη της σταδιοδρομίας μου ως ταχυδακτυλουργός όλα αυτά τα χρόνια, συνεχίζοντας φυσικά έως και σήμερα εν έτη 2021 να υπηρετώ αυτήν την υπέροχη και ιδιαίτερη τέχνη με σεβασμό πάντα στον κόσμο που με επιλέγει για να τελέσω αυτό το δύσκολο και ιδιαίτερο < έργο > την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων.

facebook2    youtube2      ταχυδακτυλουργος-οναρ-instagram

ταχυδακτυλουργος για παιδικα παρτυ ταχυδακτυλουργοι

Δείτε τις κριτικές μας στην Google