Εδώ θα βρείτε προγράμματα ψυχαγωγίας ανάλογα με το κοινό και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη αλλά και κάθε γούστου. Ο Μάγος Όναρ μπορεί να ψυχαγωγήσει με τα μαγικά του κόλπα παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας και αριθμού, ξεκινώντας από τις ηλικίες των 3 ετών και πάνω αλλά και οποιαδήποτε ηλικία ακόμα φυσικά και ενήλικων.

Είτε σε παιδικό πάρτυ στο σπίτι και στις σχολικές εορτές αλλά σε  οποιαδήποτε κοινωνική σας εκδήλωση, όπως τον γάμο και την βάπτιση.

Ταχυδακτυλουργος για παιδικα παρτυ, ταχυδακτυλουργοι για παιδικό πάρτυ στο σπίτι, για παιδικά πάρτυ σε παιδότοπο και σε οποιοδήποτε χώρο εστίασης.

Ταχυδακτυλουργοι για τον γάμο αλλά και την βάπτιση, με προγράμματα για παιδιά αλλά και για ενήλικες.

Ο Όναρ έρχεται στον χώρο σας και αναλαμβάνει να σας αφήσει κυριολεκτικά άφωνους, επειδή στο πρόγραμμα του συμμετέχουν ενεργά σαν βοηθοί του μάγου, μικροί αλλά φυσικά και οι μεγάλοι, παντα σε ενα χιουμοριστικό επίπεδο.

Μαγικά κόλπα με μαντήλια, φωτιές, κρίκους, τράπουλες, διάβασμα σκέψης  ( mental magic ).

Εμφάνιση αλλά και εξαφάνιση μικρών αλλά και μεγάλων αντικειμένων, μαγική απόχη και σχοινιά, εντυπωσιακά μικρά και μεγάλα κουτιά και  τραπέζια που πετάνε στον αέρα και φαντασμαγορικά illusions, ( οφθαλμαπάτες )  αλλά και πολλά πολλά αντικείμενα.

Και το πιο σημαντικό πάντα σε ένα ευχάριστο, διαδραστικό και χαρούμενο κλίμα.

Έτσι το αποτέλεσμα είναι……..να σας μεταφέρει στον απίστευτο και ιδιαίτερο κόσμο της μαγείας.

facebook2    youtube2      ταχυδακτυλουργος-οναρ-instagram

 

ταχυδακτυλουργος για παιδικα παρτυ ταχυδακτυλουργοι

Δείτε τις κριτικές μας στην Google

Ταχυδακτυλουργος για παιδικα παρτυ ταχυδακτυλουργοι για παιδικα παρτυ έτσι επειδή θέλετε τους καλύτερους του είδους.