Ταχυδακτυλουργός Όναρ

Ταχυδακτυλουργος για παιδικα παρτυ

Ταχυδακτυλουργοι για παιδικα παρτυ

Μάγος Ταχυδακτυλουργός Όναρ λόγο του οτι είναι ο καταλληλότερος  ταχυδακτυλουργος για παιδικα παρτυ, ταχυδακτυλουργοι.

Επειδή  θέλετε να φύγετε από τα στάνταρ, ήρθατε στην κατάλληλη ιστοσελίδα.

Καλώς ορίσατε στον προσωπικό ιστότοπο του Μάγου – Ταχυδακτυλουργού Οναρ  το αποτέλεσμα θα σας μαγέψει.

Σκοπός του Μάγου Όναρ είναι κάθε φορά να σας μεταφέρει στον μοναδικό και ξεχωριστό κόσμο της μαγείας έτσι που μόνο αυτός ξέρει εδώ και 22 ολόκληρα χρόνια να καθηλώνει μικρούς άλλα  φυσικά και τους μεγάλους.

Έτσι μπορείτε να δώσετε μια άλλη μορφή στις πάσης φύσεως εκδηλώσεις και τα παιδικά σας πάρτυ με μαγικά δηλαδή ( ταχυδακτυλουργικά ) κόλπα.

Ο Ταχυδακτυλουργός Οναρ και το γραφείο παιδικών, εταιρικών, εκδηλώσεων και events THE HAPPY PARTY εδώ και 22 χρόνια αναλαμβάνουν να οργανώσουν το παιδικό σας πάρτυ, αλλά και την οποιαδήποτε παιδική και κοινωνική εκδήλωση ( Γάμο και βάπτιση ), δεξίωση αλλά και κάθε είδους σχολικού και εταιρικού event.

Ταχυδακτυλουργος για παιδικα παρτυ, ταχυδακτυλουργοι

για παιδικα παρτυ 

επικοινωνήστε μαζί μας.

.

Σταθερό: 213 0047948 

Κινητό:  6980483269   

.

Υπηρεσίες

ταχυδακτυλουργος για παιδικα παρτυ ταχυδακτυλουργοι

Νέο

ταχυδακτυλουργοί για παιδικά πάρτυ

Ταχυδακτυλουργοί για παιδικά πάρτυ

Ταχυδακτυλουργοί για παιδικά πάρτυ Παιδικό πάρτυ, ταχυδακτυλουργοί για παιδικά πάρτυ, πρόγραμμα κατάλληλο για να παρουσιαστεί σε παιδικά πάρτυ στο σπίτι, στους παιδότοπους, σε σχολικές εκδηλώσεις,

Διαβάστε περισσότερα »

Έτσι σε αυτόν τον ιστότοπο θα βρείτε προγράμματα ψυχαγωγίας ανάλογα με το κοινό και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη αλλά και κάθε γούστου.

Ο Μάγος Όναρ μπορεί να ψυχαγωγήσει με τα μαγικά του κόλπα παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας και αριθμού, ξεκινώντας από τις ηλικίες των 3 ετών και πάνω αλλά και οποιαδήποτε ηλικία ακόμα φυσικά και ενήλικων.

Είτε σε παιδικό πάρτυ στο σπίτι και στις σχολικές εορτές αλλά σε  οποιαδήποτε κοινωνική σας εκδήλωση, όπως τον γάμο και την βάπτιση.

Ταχυδακτυλουργος για παιδικα παρτυ, ταχυδακτυλουργοι για παιδικό πάρτυ στο σπίτι, για παιδικά πάρτυ σε παιδότοπο και σε οποιοδήποτε χώρο εστίασης.

Ταχυδακτυλουργοι για τον γάμο αλλά και την βάπτιση, με προγράμματα για παιδιά αλλά και για ενήλικες.

Ο Όναρ έρχεται στον χώρο σας και αναλαμβάνει να σας αφήσει κυριολεκτικά άφωνους, επειδή στο πρόγραμμα του συμμετέχουν ενεργά σαν βοηθοί του μάγου, μικροί αλλά φυσικά και οι μεγάλοι, παντα σε ενα χιουμοριστικό επίπεδο.

Μαγικά κόλπα με μαντήλια, φωτιές, κρίκους, τράπουλες, διάβασμα σκέψης  ( mental magic ).

Εμφάνιση αλλά και εξαφάνιση μικρών αλλά και μεγάλων αντικειμένων, μαγική απόχη και σχοινιά, εντυπωσιακά μικρά και μεγάλα κουτιά και  τραπέζια που πετάνε στον αέρα και φαντασμαγορικά illusions, ( οφθαλμαπάτες )  αλλά και πολλά πολλά αντικείμενα.

Και το πιο σημαντικό πάντα σε ένα ευχάριστο, διαδραστικό και χαρούμενο κλίμα.

Έτσι το αποτέλεσμα είναι……..να σας μεταφέρει στον απίστευτο και ιδιαίτερο κόσμο της μαγείας.

Ταχυδακτυλουργος για παιδικα παρτυ ταχυδακτυλουργοι  έτσι επειδή θέλετε τους καλύτερους του είδους.

Ο Μάγος Όναρ ήταν εκεί

Οι κριτικές μας

Στις υπηρεσίες μας παρέχονται και επιπλέον προγράμματα αλλά και προσφορές όσον αφορά την παιδική ψυχαγωγία. Όπως Κλόουν ανιματέρ, Μεγαλοστολές μασκώτ, Παιδικά πάρτυ σπα, Face painting, Κυνήγι χαμένου θησαυρού, παρτυ survivor, ενοικίαση εξοπλισμού για πάρτυ και εκδηλώσεις. ( τραπεζοκαθίσματα, φουσκωτά κάστρα ) Ακροβάτες – ζογκλέρ τσίρκο, ξυλοπόδαρους. Οργάνωση βάπτισης και γάμου, Catering, Πυροτεχνήματα. Στολισμό προαυλίου χώρου εκκλησίας και κέντρου αλλά και διακόσμηση. Επαγγελματική φωτογράφιση για πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά και πολλά άλλα προγράμματα. Σε συνεργασία με το πολύ γνωστό γραφείο παιδικών εκδηλώσεων THE HAPPY PARTY το παιδικό σας πάρτυ και η παιδική εκδήλωση σε κάθε περίπτωση θα μείνουν για πάντα αξέχαστα, επειδή η Μαγεία είναι Ζωή …. και η Ζωή είναι Μαγεία.