Ταχυδακτυλουργοι Αθηνα μαγοι Αθηνα

Ταχυδακτυλουργοι Αθηνα μαγοι Αθηνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα από την onar events και το the happy party

Σταθερό : 213 0047948 

Κινητό :  6980483269 

Ο μάγος ταχυδακτυλουργος όναρ και το γραφείο γενικών ψυχαγωγικών υπηρεσιών the happy party, θα φροντίσουμε την οργάνωση για το παιδικό σας πάρτυ, την εταιρική και κοινωνική εκδήλωση (γάμος, ταχυδακτυλουργος για βάπτιση) σε όλες τις περιοχές της  Αθήνας, αλλά και σε όλο το ευρύ λεκανοπέδιο  της Αττικής .Πέρα από τα χιλιομετρικά όρια του νομού Αττικής οι τιμές μας διαφοροποιούνται.

Φυσικά δραστηριοποιούμαστε και σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε όλα τα νησιά. Έχουμε αναλάβει εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα,Κορινθία, στην Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Ηγουμενίτσα, Πρέβεζα, Πάτρα, Λακωνία, Μεσσηνία, Καλαμάτα, και σε πολλές ακόμα πόλεις, στην Κρήτη, Σαντορίνη, Μύκονο, Άνδρο, Μυτιλήνη, Χίο, Μύλο, Τήνο, Αγιο ευστράτιο, Λήμνο, Λευκάδα, Κέρκυρα, Ζάκυνθο και γενικότερα σχεδόν σε όλα τα νησιά μας.

Γιατί να μας προτιμήσετε.

Ο μάγος όναρ και το happy party φροντίζουν  πάντα για το πιο άρτιο αποτέλεσμα .Με την 21 χρόνων εμπειρία μας στο αντικείμενο της ψυχαγωγίας και με μια ομάδα από εμψυχωτές η οποία αποτελείτε από  εκλεκτά άτομα.

Έχουμε ως μέλημα την συνέπεια και τον απόλυτο επαγγελματισμό σε όποια υπηρεσία εσείς επιλέξετε. Πέρα από τον μάγο Όναρ όλοι οι συνεργάτες ταχυδακτυλουργοί είναι επαγγελματίες καλλιτέχνες με πολλά χρόνια εμπειρίας και διακρίσεις σε φεστιβάλ, συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές εμφανίσεις και πάνω από όλα επαγγελματιες και λάτρεις αυτής της υπέροχης τέχνης, θα έρθουν στο παιδικό σας πάρτι η την εκάστοτε εκδήλωση, με πλήρη επαγγελματικό εξοπλισμό, καθώς και με ηχείο και μικρόφωνο.

Οι κλόουν ανιματέρ που στελεχώνουν την ομάδα onar events και happy party, είναι κοπέλες και αγόρια με τουλάχιστον 5 χρόνια εμπειρίας ο κάθε ένας, με πολλές προτάσεις σε προγράμματα διασκέδασης και πληθώρα στολών και αξεσουάρ για να μείνει και το πιο απαιτητικό παιδάκι ευχαριστημένο. 

ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!

Αυτό που θα πούμε στον πελάτη ο οποίος θα μας προτιμήσει αυτό θα τηρήσουμε με απόλυτη συνέπεια, ευγένεια και πλήρη επαγγελματισμό.

facebook2    youtube2      ταχυδακτυλουργος-οναρ-instagram

.

ταχυδακτυλουργος για παιδικα παρτυ ταχυδακτυλουργοι

Δείτε τις κριτικές μας στην Google

Ταχυδακτυλουργοι Αθήνα μαγοι Αθήνα